sobota 22. augusta 2015

TOP 5 aplikácii na mobil

V dnešnom článku vám ukážem mojich TOP 5 aplikácii, ktoré často používam na mobile. Samozrejme, nebudem tu menovať takú tú klasiku ako snapchat, instagram alebo messenger. Pretože tie predsa používame všetci :)



1. Spotify
Ako prvú moju často používanú aplikáciu vám ukážem aplikáciu Spotify. Táto aplikácia je v podstate niečo ako prehrávač hudby, kde si môžete vyberať skladby z rôznych playlistov. Takže si podľa nálady alebo príležitosti len vyberie jeden z playlistov a môžete počúvať vybranú hudbu. Môžete si tiež vytvoriť svoj vlastný playlist alebo si uložiť niektoré skladby, ktoré sa vám zapáčia. K tejto aplikácii ale potrebujete internetové pripojenie. Môžete si však nastaviť, aby vaša uložená hudba alebo váš playlist fungovali aj bez internetu.




2. ZUI Days
Toto je aplikácia, ktorá namiesto vás odpočítava dni do určitej príležitosti. Jediné čo musíte spraviť, je nastaviť dátum určenej príležitosti a začne sa odpočítavanie (posunutím prstom hore si môžete nastaviť odpočítavanie na dni alebo mesiace). Ďalej si môžete zvoliť farbu pozadia, ak ho chcete jednofarebné alebo si môžete zvoliť obrázok z ponuky, prípadne z vlastnej galérie. V nastaveniach si tiež môžete nastaviť heslo.




3. Magisto
Ďalšia veľmi dobrá aplikácia, ktorá vám dokáže sama vytvoriť krátke videá. Napríklad si môžete jedno vytvoriť na pamiatku z dovolenky. Potrebujete si len vybrať fotky alebo videá, ktoré chcete použiť, vyberiete si hudbu a môžete si zvoliť aj názov. O chvíľu vám Magisto vytvorí vaše krátke video so skvelými efektami. K tejto aplikácii taktiež potrebujete internetové pripojenie.




4. Dubsmash
V tejto aplikácii nájdete rôzne krátke zvukové nahrávky populárnych výrokov z filmov čí úryvky z piesni, ktoré sa potom môžete pokúsiť nadabovať. Výber nahrávok je naozaj široký, čiže si máte naozaj z čoho vybrať. Môže to byť celkom zábava, hlavne ak si budete navzájom s kamarátmi tieto vaše dabingy posielať. Veľa takýchto Dubsmash dabingov môžete tiež nájsť na youtube.





5. Heads Up!
Táto aplikácia je super alternatíva, keď sa s kamarátmi nudíte, niekam cestujete alebo ju môžete využiť aj v škole počas veľkej prestávky, počas ktorej väčšinou nie je čo robiť. Je to niečo podobné ako hra, kedy máte na čele prilepený papierik a vy hádate čo ste. Určite ste túto hru niekedy hrávali. Pri tejto hre si musíte držať mobil pri čele, máte určitý časový limit na hádanie a určitý počet slov, ktoré musíte uhádnuť. Aplikácia je v angličtine, takže si zároveň môžete precvičiť vaše vedomosti.



A aké sú vaše obľúbené aplikácie? :)

3 komentáre:

  1. Mě zaujala teda jen heads up, protože jsem o podobné hře tuším slyšela v televizi.

    Za mě vede klasicky jako white girl instagram, whatsapp, kde si píši s přítelem, evernote,pinterest a afterlight. :)
    http://celbova.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. spotify mám na počítači a je to dokonalost :) můžu potvrdit :))
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Sportify uplne zbožňujem!:)
    Pozývam ťa na môj blog Saja Frey- blog

    OdpovedaťOdstrániť